ИЗВЪНРЕДНО! ,,Възраждане“ вият от страх и ужас: Кметски син заплаши с пистолет наш депутат

възраждане

Кметски син е заплашил с пистолет депутата от „Възраждане“ Стоян Таслаков. Това съобщиха от партията на Костадин Костадинов, предава 24 часа.

„Таслаков е вторият народен представител от ПГ на „Възраждане“, който е системно заплашван с убийство от Иван Белишки. За това многократно са сезирани МВР и Прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки не са реализирани“, казаха още от „Възраждане“.

Двама депутати на „Възраждане“ са били заплашени с убийство. Първият от тях бе младият Климент Шопов, който е първи мандат народен представител. Заплахите към него започнали след като е станал депутат, а самият Шопов тръгна с охрана.

По-късно лидерът на партията Костадин Костадинов обяви, че заплашваните от парламентарната група вече са двама, а по негова информация мъжът, който ги е заплашвал, е бил обявен за издирване, като въпреки това той се разхождал свободно в родния му град Панагюрище.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ