Марта Вачкова побесня: Показа какво мисли за „жертвата“ Диана Димитрова и предизвика скандал!

вачкова

Щерката на Григор Вачков – Марта Вачкова показа, че е достойна дъщеря на своя баща като има смелостта да заявява мнението си, без да робува на общественото такова. Заради това и тя влезе в центъра на нов скандал, взимайки страна във войната между Диана Димитрова и Юлиан Вергов, пише kliuki.bg.

Знаем, че Марта беше колежка и на двамата в сериала „Откраднат живот“, което я прави отлично запозната с всичко, което се е разиграло между двамата – много преди побоя, за който Димитрова „орева света“ пет години по-късно.

Е, отношението на Вачкова вече е ясно – тя пусна снимка, на която е заедно с Вергов и любимия й Владо Пенев. Тримата са видимо щастливи и сплотени, а над фотото тя е написала, че е до Юлиан и го подкрепя във всичко, най-вече в оздравяването му (наскоро стана ясно, че Вергов е трябвало да постъпи за лечение в клиника).

Моментално върху Марта се нахвърлиха няколко фенове на Димитрова, които я обвиниха в това, че защитавала престъпници и побойници, но Вачкова НЕ свали снимката. Това ясно показва отношението й към казуса, а също и това към младата й колежка в чисто човешки план.

„Марта знае по-добре от нас какви ги е вършила онази и какво точно е направила, за да доведе Вергов до пристъп на умопомрачение. Така че големите „моралисти“ да си затварят човките“, пишат потребители в нета.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ