Полицейски шеф проговори за катастрофата с бащата на президента! Вижте каква е истината /ВИДЕО/

katastrofa-bashta-radev

Инспекторатът на МВР и ГД „Национална полиция“ извършват вътрешна проверка дали е укрита информация от РУ-Харманли за ПТП, извършено от 81-годишният Георги Радев – бащата на българския президент Румен Радев. Това каза шефът на ОДМВР-Хасково старши комисар Ангел Цанков.

„Случаят е от предишния петък и е станал на кръговото в Харманли. Инцидентът е докладван“, каза още Цанков.

Георги Радев управлявал Мерцедеса. С него се возела и 78-годишната му съпруга Станка. Двамата живеят в близкото с. Славяново. На кръговото възрастният водач ударил електрическа триколка с инвалид. Георги Радев слязъл от колата, за да види състоянието на човека, казаха от ОДМВР-Хасково.

Според официалната информация мъжът в неравностойно положение не е пострадал сериозно. Бил с лека телесна повреда. Катастрофата била с материални щети и затова не била обявена в бюлетина на областната дирекция, казаха от там. От МВР казаха, че пътно транспортното произшествие е регистрирано като леко.

Инцидентът е станал в 9,30 сутринта. В момента се правят две проверки – за виновността в катастрофата и дали след това е действано по правилата. От МВР добавиха още, че имат съмнения, че техен служител се е опитал да прикрие вината на бащата на президента. Той е на младша изпълнителска длъжност в районното управление в Харманли.

От пресслужбата на президентството нито потвърждават, нито отричат за инцидента. От там обаче са категорични, че не бил упражняван натиск върху МВР от страна на президентсвото.

 За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ