Евродепутат: Тия върнаха в страната ни Рашковщината! Докато има шарлатани, ще има и шарани

кирил петков асен василев

Те това е резултатът от Промяната, другарки и другари!

Перифразираната поговорка днес ще звучи по следния начин – Пременила се Промяната, погледнала се – пак е Подмяната!
А годината е 2023…когато светът мисли кога да изпрати човек на Марс, когато хората използват вече изкуствения интелект, ние все още се борим с комунистическия интелект!

Рашков е лицето на Промяната, очакваният и програмиран резултат от Програмираната Промяна, заложена от комунистическия интелект.

И вече е на ход следващата логична стъпка на този интелект – коалиция между ПП и ДБ.

Какво по-логично от това, след толкова години на преход, да се прегърнат, напр. един комунистически следовател като Бойко Рашков и един комунистически прокурор като Атанас Атанасов. Политически вариант на тв предаването „Като две капки вода“.

Това е резултатът, който не мога да простя на Промяната. Аз и свободомислещите хора от моето поколение си отдадохме младините, за да може България да бъде част от свободния свят, да бъде член на ЕС. За да може младите след нас да имат възможността да пътуват свободно по Европа и света, да работят и учат в европейски университети.

И те наистина се възползваха, отдавна пътуват по света и учат в университети извън България. Но за благодарност някои от тях, като тези „шарлатани“ Кирил Петков и Асен Василев, се завърнаха в страната ни и ни натресоха, тези, срещу които ние се борихме за техните свободи!

Те върнаха Рашков и Рашковщината!

А годината е 2023…

Хората по света мислят как да пътуват в бъдещето, а у нас комунистическият интелект върна хората от миналото в нашето настояще, за да коват нашето бъдеще!

Това е резултатът от Промяната на шарлатаните.

За съжаление, докато има шарлатани, ще има и шарани.

Предстои ново преброяване.

От фейсбук профила на евродепутата Асим Адемов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ