СКРЪБНА ВЕСТ! Българските медици потънаха в траур – отиде си известен и обичан хирург (СНИМКА)

Свещ

Починал е доктор Васил Ангелов, потвърдиха от болница „Медлайн“ Пловдив за БЛИЦ. Няма яснота все още каква е причината за смъртта на медика. Д-р Васил Ангелов е потомствен хирург. Той е син на известния в Града под тепетата хирург д-р Ангел Ангелов.

Д-р Васил Ангелов е хирург, специалист по Обща и лапароскопска хирургия. Той е началник на отделение Лапароскопска хирургия в МБАЛ Медлайн Пловдив. Завършва медицина в Медицинския университет в Пловдив през 1999 г. Придобива специалности по хирургия и здравен мениджмънт.

Специализирал е в „Докторс Хоспиталс“ в гръцката столица Атина бариатрична и лапароскопска хирургия. Във ВМА-София завършва следдипломна квалификация по лапароскопска хирургия. След дипломирането си започва работа в хирургично отделение към УМБАЛ „Пловдив“ /бившата Окръжна болница/.

В периода 2008-2011 г. работи в хирургията на МБАЛ Медлайн. От 2011 до 2016 г. е изпълнителен директор на МБАЛ Света Каридад в Пловдив.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ