Депутат от ДеБъ съска срещу Радев: Умишлено засили държавата към избори! А служебният кабинет е…

стоян михалев

Назначаването на новия служебен кабинет за мен е поредното доказателство, че държавата се управлява от служебен кабинет, което е пълновластие на президента. Служебен кабинет без контролиращ парламент и президент, който взима решенията, е много странна ситуация.

Това заяви депутатът от ДБ Стоян Михалев в студиото на „Твоят ден” на NOVA NEWS в коментар за политическата ситуация в страната.

„Президентът умишлено засили държавата към избори като даде мандата на БСП, като знаеше, че това е най-сигурният начин държавата да отиде на избори”, заяви Михалев.

Според него атаките към ДБ (за криптобанката Nexo) в периода преди връчване на третия мандат са показвали, че коалицията е имала шанс за съставяне на кабинет.

За ползата от 48-ото народно събрание той изтъкна приемането на решение от парламента, че Гладомора в Украйна е геноцид. „Смятам, че поне този цивилизационен избор, който направихме, до някаква степен е имало смисъл от този парламент”.

Той обяви, че е депутатите са приели днес и обща декларация за РС Македония.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ