АТАКА! Дясната ръка на Нинова нарече служебниците на Радев некадърни и корумпирани: Провал!

калоян методиев

Проваленият служебен кабинет продължава в почти пълен състав. Политологичната общност през последните дни, спори апокрифно дали беше добре да остане същият състав или Радев да си го промени. Той избра същия. Този служебен кабинет е най-отровната комбинация в политиката – некадърност, корупция, злоупотреба с власт, международна изолация. Мнението е на шефа на институт „РЕГО“ и бивш началник на кабинета на Корнелия Нинова Калоян Методиев, докато тя бе вицепремиер и министър на икономиката, предава Lupa.bg.

„Портфолиото на служебниците е потресаващо. Уволнения със скорост десетки хора на ден. Корупционни скандали навсякъде. Злоупотреби с власт и използване на НАП като бухалка. Замразяване на доходи и невнасяне на бюджет. Доклад на ОССЕ, че са се намесили в изборите по нечестен начин. Блокиране за Шенген и отделянето ни от Румъния. И днес, с указа за новия кабинет, България отново влиза под наблюдение на Европейската комисия за върховенство на закона. Тотален провал!“, написа възмутен Методиев.

По думите му всичко това представлява огромен регрес в развитието на страната ни. Единственият съюзник, на част от народа и конституционния ред в държавата, в тази тежка ситуация „е некадърността, алчността и самозабравянето на президента и кохортата му. Краткосрочно това е бедствие. Дългосрочно това е начинът всички са разберат кои са и какъв потенциал имат. Така страната ще успее да се отърве от тях. Трябва само да се издържи и да не им се позволи да опорочат и тези избори“, остро коментира политологът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ