Куриоз! Алекс научила, че е бременна от репортера Дани Петканов! Отказала да повярва, но когато отишла на преглед…

Алекс Богданска Даниел Петканов

Даниел Петканов и съпругата му Александра Богданска-Петканова чакат бебе. Това е новината от последните седмици напук на слуховете и съмненията, че бракът им е фалшив. Новината за бременността обаче дошла неочаквано за Александра и я научила първо от бъдещия татко, дочу HotArena.

“Той пръв разбра, че съм бременна. Забеляза промени в тялото ми, които на мен не ми правиха впечатление. И дори отказвах да си направя тест за бременност, въпреки че той предложи няколко пъти. Причината беше, че ние бяхме правили само един опит за зачеване и не вярвахме, че евъзможно да се случи толкова скоро. Но накрая се предадох, направих теста и той беше отрицателен  Седмица по-късно отидох на рутинен преглед при гинеколога ми и тогаваза моя изненада той ми съобщи, че всъщност съм бременна. Развълнувана, веднага се обадих на Дани да му кажа, че тестът за бременност не е бил верен и че ще става баща”, разказва Александра Петканова пред „24 часа“.

Очаква се новият член на фамилията да се появи в края на януари или началото на февруари.Петканови още не знаят какъв ще е полът на бебето, но вече са избрали име. “Много се надявахме да разберем, но явно бебето е решило да прави номера с нас от самото начало. След като се скри на теста за бременност, сега не иска да разкрие пола си”, казва бъдещата майка.“Вече имаме готови варианти и за момче, и за момиче. Лесно се разбрахме. Просто се съгласих с Александра, за да има мир. Но пък следващите наследници ще ги  кръстя на тримата мускетари, зарекъл съм се”, казва Даниел Петканов с типичното си чувство за хумор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ