Сапунена драма в Пловдив! Син на известен следовател бие жена си, а тя му кръшка… (СНИМКИ)

Бита жена Пловдив

Истинска семейна война, пред която и най- завъртяното риалити изглежда като аматьорска пиеса, върви в пловдивското село Поповица. Главните герои в него са 25 – годишната Пенка Стоянова и съпругът й Ангел Стоянов, син на известен пловдивски следовател. Младата жена се оплаква до прокуратура и медии от проявена жестокост и домашно насилие от страна на съпруга й, а той самият е категоричен, че не я е докосвал с пръст.  Според нея агресията е породена от безпричинна и обсебваща ревност на мъжа до нея, който дори поставил видео камери из цялото село, за да я следи. Ангел пък е категоричен, че ревността му изобщо не е безпочвена, а той я заловил, че му изневерява с няколко мъже.

Жената твърди, че веднъж едва не била удушена и  изпрати и снимки от пораженията върху тялото и. Ангел Стоянов твърди, че не я е докосвал с пръст, а синините по лицето й са просто ….ГРИМ, пише Трафикнюз.бг.

Жената е подала жалба в прокуратурата на Асеновград и има издадена ограничителна заповед от 17 август. Тя обаче все още не е връчена на съпруга й, тъй като той е в Северна България. Делата между двамата предстоят, а залогът е двегодишният им син. Тъй като трудно бихме били съдници в една семейна битка , представяме позициите на двамата съпрузи.

Пенка: Ангел ме следи денонощно от камерите в селото, заплашва с пистолет

Казвам се Пенка Заркова Стоянова от село Поповица. Със съпруга ми Ангел Антонов Стоянов имаме сключен граждански брак от юни 2014 година, като от тогава до юни 2018 година живеехме заедно. По време на брака ни, на 16 март 2016 година  е роден синът ни Антон Ангелов Стоянов. Със съпруга ми в момента сме в процес на развод. По време на брачното ни съжителство в резултат на безпричинната му, но обсебваща ревност, многократно съм била обект както на физически, така и на психически тормоз – обиждана съм, наричана съм по какъв ли не начин, удряна съм, дори в един от случаите Ангел почти ме задуши.

Както по време на съжителството ни, така и до момента, се намирам под постоянно видеонаблюдение, което се осъществява от Ангел Стоянов чрез монтирани камери за видеонаблюдение на уличните стълбове пред дома ми, пред дома на баба ми, както и на входовете и изходите на селото в което живея.

През последните няколко месеца от май 2018 година до сега, съпругът ми упражнява спрямо мен психически, физически тормоз и насилие, като системно и многократно бях заплашвана, обиждана, подлагана на набези, унижение както лично, така и в телефонни разговори и текстови съобщения.Многократно детето ни става свидетел на агресивното отношение спрямо мен.

В периода на последните няколко седмици поведението на Ангел спрямо мен ескалира за пореден път, като същият започна да ме заплашва и обижда ежедневно в присъствието на детето, което всеки път бе силно емоционално подтиснато и разстроено. При поредния скандал на 27 юни 2018 година сутринта Ангел дойде в дома ми, удари ме и ме дърпаше за косата, удари и майка ми с юмрук в главата,тъй като се опита да ме защити. Всичко това се случи пред очите на малолетния ни син Антон Стоянов.

Многократно през последния месец съм заплашвана от Ангел Стоянов с думите: Ще видиш ти и цялото ти семейство ще останете без работа; Ще ви убия всички; аз и семейството ми имаме връзки навсякъде и в полицията, ще видиш ти, и детето ще ти взема. Съпругът ми Ангел Стоянов е син на бившия следовател Антон Стоянов Стоянов . Същевременно Ангел посещава мои близки и роднини, разказва неверни истории за мен и заплашва. През втората седмица на месец август 2018 година Ангел заедно с майка си Маргарита Стоянова е посетил баба ми и дядо ми (родителите на баща ми) в дома им в село Поповица и им е разказвал как ще убие мен и семейството ми, дори е извадил пистолет пред тях.

На 12 август 2018 година Ангел Стоянов дойде в дома ми заедно с родителите си, започна да ме обижда и да ме заплашва. Опита се за избяга с детето ни, но аз го спрях, тогава баща му Антон Стоянов започна да ме обижда и да се заканва: Мухла, нищожество, ще ти вземем детето и никога няма да го видиш, аз съм се обадил където трябва. Наричаше родителите ми „никои“ и други подобни. Докато Ангел държеше на ръце детето ни, посегна да ме удари,  но не успя и тогава истерично скочи да бие майка ми и хвърли настрани сина ни, който залитна и щеше да си удари главата в цимента. Тогава аз взех детето и позвъних на телефон 112 за помощ. Като разбраха, че звъня на 112, Ангел започна да блъска с ръка по входната ни врата и си тръгнаха. Дойде патрул от РУП Асеновград взеха обяснения от мен и майка ми и ми казаха в понеделник да подадем жалба в РУП Асеновград. За същото подадох молба за защита от домашно насилие пред Районен съд Асеновград,за което ми беше издадена заповед за незабавна защита от 17 август, 2018 година по гр.д.№1943/2018 по описа на РС-Асеновград, която към 24 август 2018 година още не му е връчена.

На 22 август съпругът ми Ангел Стоянов заедно с неговия приятел и колега Стоян Добрев ме пресрещнаха пред дома ми в село Поповица. Ангел се опита да вземе детето ни, а аз се опитах да предотвратя това. Стоян се премести на шофьорското място, запали автомобила, а Ангел се качи отпред с детето ни в ръце. Аз успях да задържа вратата отворена и се опитах да взема детето, тогава Ангел започна да ми вика „махай се бе боклук мръсен, ще те пребия“ и започна да ме рита в краката, блъскаше ме във вратата на колата, дърпаше ме за косата и ме удряше многократно с юмруци в главата и слепоочието, докато детето седеше в него. Аз започнах да викам за помощ, тогава започнаха да излизат съседи, успях да взема сина ни и се дръпнах от колата, а в това време те избягаха. Веднага се обадих на телефон 112 за да изпратят полиция и линейка. На сигнала се отзова екип от РУП Садово и линейка от гр .Първомай. Бях настанена в болница за наблюдение и лечение на нанесените ми травми по главата и цялото тяло. Вследствие на ударите в главата съм със сътресение.

Въпреки подаваните от мен жалби и заповедта за незабавна защита и молбата ми към органите на реда за отстраняване на камерите за видеонаблюдение, с което ме следи, съпругът ми продължава да ми нанася физически и психически тормоз и да ме наблюдава и следи денонощно.

През месец септември в съда ще се гледат две дела за домашно насилие. На 4 септември 2018 година е моето, а на 12 септември – на майка ми. На 24 август 2018 година съм подала жалби в Районна прокуратура Асеновград,Окръжна прокуратура Пловдив и в ОД МВР, с които искам проверка по последния случай защо не е връчена ограничителната заповед на Ангел Стоянов и какви мерки са предприети спрямо него. Искам още да бъде проверено дали той притежава оръжие.

Ангел: Хванах я да ми изневерява, изнудва ме за 100 хиляди лева

Всеки може да каже всичко, но аз Пенка не съм я докоснал спръст. Видях тези снимки, но смятам , че това е грим. Тя няма как да има синини по лицето, защото  не съм я удрял. Разбира се, цялата история не е случайна.  Проблемите ни започнаха след като хванах да ми изневерява. Имаме семейна фирма за окабеляване и бях заминал за Слънчев бряг , където имахме обекти. Чаках я да дойде при мен, но вместо това тя по цял ден се размотаваше. На камерите виждах как сутрин излиза и се прибира чак вечерта.  След това разбрах, че излиза и вечер, но кара баща си, да спре DVR-a на камерите. През други камери в селото аз я проследих и разбрах с кого се среща. Ицчаках да излязат разпечатките за месеца на телефоните и много лесно я засякох с кого говори. Установих хората , с които се среща. Единият от мъжете беше женен и аз поисках да говоря със жена му. Той ми предложи 5 000 лева, за да си мълча и да не му развалям семейството.

От там започна всичко. Освен, че ми изневерява, Пенка ме изнудва и за пари. Иска ми 100 000 лева и да й подпиша пълномощно , за да може да извежда детето в чужбина. Докато бяхме заедно тази жена харчеше по 3-4 хиляди лева на месец и аз нищо не съм й казал. Сега непрекъснато ме изнудва, за да мога да си виждам детето. За два месеца съм виждал сина си два пъти. Искам най- доброто за детето си, затова знам че е по-добре да расте с майка си, но аз също искам да имам роля във възпитанието му. Когато започна развода й казах, че ще му купувам всичко необходимо, докато навърши 18. Издръжката изобщо не я коментирам.  Но тя иска пари в кеш. В същото време излиза с мъж от ромски произход, който ме заплашва по телефона. За другите неща ме е срам да говоря.

Това е, за всяко нещо си има причина. Единственото, което искам е, детето да е добре и да расте в мир и спокойствие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ