Бомба! БНТ се разделя с едно от най-обичаните и емблематични лица на ефира

БНТ

Българската национална телевизия се разделя с едно от най-обичаните и емблематични лица на обществената телевизия – Мария Андонова. Водещата на предаването „100% будни“ слиза от екран, за да поеме по нови професионални предизвикателства, съобщават от обществената телевизия.

„Благодаря на БНТ, че ми позволи да бъда себе си през цялото това време и за това, че ме накара да повярвам в себе си и в качествата, които притежавам. Екипът на „100% будни“ е прекрасен! Бих искала да благодаря и лично на Стефан А. Щерев за огромната опора през годините, в които сме били заедно на екран“, споделя Мария Андонова.

„Мария Андонова е изключителна дама, невероятен професионалист и колега. Разделяме се с нея с голяма тъга, но, разбира се, уважаваме решението ѝ да продължи своя професионален път в друга посока. Пожелаваме ѝ успех и все такава нестихваща енергия“, споделя Николай Табаков, директор на дирекция „Програмно съдържание“ в БНТ.

Екипът и ръководството на Българската национална телевизия пожелават на Мария Андонова здраве и успехи на новите хоризонти.

Има голяма вероятност брюнетката да бъде заместена от водещата на новините в „България он ер“ Виолета Манчева.

Медията ни разбра и още подробности за напускането на Андонова.

Ководещият й Стефан Щерев й направи изненада, като организира изпращане с колегите от екипа. Тя не е искала да се знае за това нейно решение, но Стефан е решил, че заслужава подобаващо изпращане от всички.

Днес й е бил последният ефир, след който останалите от екипа й подариха 2 плодови дръвчета, за да си ги засади в двора си за спомен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ