ГОРЕЩО! Стефан Янев прогнозира кошмарни избори, хвърли бомба за отношенията си с Радев

стефан янев

„Това са факти, но това е въпрос към президента и аз каквото съм имал да кажа по темата съм го направил. Аз не мога да коментирам такива въпроси. Бяхме готови, имахме план, но мандатът не дойде при нас и не мога да коментирам защо това не се случи. Някой така е решил, в случая – президентът.“

Това каза Стефан Янев пред Блиц за проваления пореден кабинет и за политическата ситуация в страната.

„Отношенията ми с Румен Радев? Нормални. С всеки един човек в тази страна, който познавам, поддържам диалог и имаме отношения, както и с него сме работили през годините. Нормални са отношенията ни.

Хората губят вярата, че ние сме в състояние да направим това, от което те се интересуват, че сме в състояние да водим разумен диалог, да намираме методи и инструменти за взаимодействане в името на хората. И тези, които гласуват, и тези, които не гласуват.

„Ние на нашите избиратели така, ние на нашите избиратели така“ – извинете, но ние сме представители на целия български народ, не само на нашите избиратели.

От друга страна, кога ще свърши войната е един труден за прогнозиране въпрос. Не мога да кажа дата, месец или година, но искам да кажа следното – всяка война в определен момент свършва.

РС Македония? Не мисля, че трябва да има ескалация между двете държави. Разбира се, не може да останем с чувството на добри християни и да кажем, че тук като се е случил инцидент, брутална разправа с един гражданин на Република Северна Македония, който открито обявява своя български произход, не трябва да остане незабелязана и нереагирана. „, каза още Янев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ