УЖАСЯВАЩО! Три деца държани в плен от родителите си, свидетели са на убийството на дядо си (ВИДЕО)

репортаж

Момичетата разказват, че две години са живели без ток и често са били бити от родителите си. Трите момичета били държани като в плен от собствените си родители, които не им позволявали да общуват с други хора и да ходят на училище.

Пет години след жестокото убийство с Жоро Игнатов се свърза една от внучките на дядо Стефан, която му написа: „Здравейте, господин Игнатов. Аз съм Доротея Велева, може би ме помните. Аз съм от трите момичета в онзи апартамент в „Люлин“, когато дойдохте да снимате за епизода „Дъщеря ми не плаща сметки“. Искам да Ви благодаря, защото благодарение на Вас не съм на онова място…“.

23-годишната Доротея рисува прекрасно и вече е ученичка в шести клас, предава dunavmost.com. Със сестра си Богомила разказаха, че две години са живели без ток и често са били бити от родителите си. Присъствали са на убийството на дядо си, което било извършено предумишлено от техните родители.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ