Огромна трагедия! МВР съобщи кой е загиналият в адската катастрофа между снегорин и ТИР в Монтанско

payimage-396682

54-годишен жител на село Смоляновци е загиналият в адската катастрофа между снегорин и ТИР в Монтанско в нощта срещу неделя, съобщават от областната дирекция на МВР.

От полицията уточняват, че фаталният инцидент е станал малко след 3.30 часа. В дежурната част на дирекцията бил получен сигнал за ПТП на км 85+300 м от международен път Е-79. При посещение на местопроизшествието от дежурна оперативна група на районното полицейско управление в Монтана е установено, че 36-годишен водач от Република Турция при управление на ТИР „Мерцедес Актрос“ с прикачено ремарке, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост изгубил контрол над управлявания автомобил и се блъснал в насрещно движещия се товарен автомобил „Ивеко“ със софийска регистрация, собственост на монтанска фирма, предава Bulnews.bg.

Машината била управляван от 54-годишният водач от село Смоляновци, който при сблъсъка загинал на място. Тялото му е транспортирано за аутопсия в монтанската болница.

Пробите за употреба на алкохол и наркотици на турския водач са отрицателни. Той е задържан за 24 часа в ареста.
По случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ