Шок в „На кафе“: Панелистка на Гала отказала скандален подарък, като стана „Мис България“

ромина тасевска

Моделът и носител на титлата „Мис България“ за 2010-а година Ромина Тасевска разказа интересна подробност около стойността на титлата за най-хубава българка. Обсъждайки къде уместните, къде ужасните корекции, които световните звезди нанасят на лицата и телата си, Роми сподели своя опит по темата, предава Марица. Повод за разкритието беше новината, че поканените на церемонията на музикалните награди „Грами“ са получили като подарък от организаторите ваучери за десетки хиляди долари за липосукция и подмладяващи процедури.

Съпругата на футболиста Дарко Тасевски разкри в „На кафе“, че и тя е получавала такъв подарък. Когато спечелила конкурса „Мис България“ преди 13 години, част от наградата била и ваучер за импланти за гърди.

„Очевидно не съм го използвала“, коментира със смях хубавицата, която е майка на три деца. Ромина предпочела да си остане естествена напук на коментаторите, които и досега обсъждат, че ще е по-привлекателна с по-голям бюст. Панелистката на Гала обаче следва само собствената си представа за това, което смята за красиво. Преди време тя обясни, че както не се съобразява с мнението за гърдите си, така и подминава с пренебрежение критиките за късата ѝ прическа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ