Покъртително: Десетки трупове захвърлени на купчина насред лечебница в Монтана

трупове

Покъртително, грозно, нехуманно – така може да се определи това, на което Емилия Емилова е станала свидетел. Жената сподели зловещ фотос във фейсбук групата на кучкарите на Монтана, предава БЛИЦ. Кадърът й, който не е за хора със слаби сърца и нерви, показва как посред бял ден в двора на лечебница в града, са захвърлени десетки трупове … сякаш на кучета.

„С много болка и гняв качвам тази снимка ,която е покъртителна… Намират се в лечебницата, мъртви. Купчина трупове на кучета…“, с тъга пише жената.

„Нямам идея защо и какво се е случило с тях, но имам своите подозрения, че това е начин на общината да се отърве от тях. Корема ми е на топка…“, допълва Емилия.

Думите й, както и зловещата снимка, започнаха масово да се споделят из фейсбук пространство. Мнозина от хората изразяваха своето възмущение и тъга. Жената уточни, че вече е подала сигнал до отговорните институции, но се опасява, че случилото се може да се покрие.

Каква е причината за грозната гледка и какво е наложило да бъдат умъртвени толкова много, невинни животни – първоначално не се знаеше. Малко след публикацията Емилия сподели нова снимка, за която казва, че труповете вече ги няма.

„Били са лисици. Това е информацията последно. Това са лисици и чакали. Докарани са така, правят се изследвания за бяс и т. н. и затова са тук. Извинявам се, ако съм причинила неудобства“, уточни жената.

Хората обаче са единодушни – крайно време е насилията над невинни животни, които за съжаление в последно време зачестяват, да спрат и виновните да бъдат справедливо наказани!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ