Скандал! Благой Георгиев иска да прекрати договора със Сървайвър, неустойката е чудовищна

благой димитров сървайвър

Жесток скандал се разрази в кухнята на Сървайвър и то само дни преди началото на снимките. Източници от екипа разкриха или по-точно активираха бомбата с новината, че в последния момент Благой Георгиев е поискал да се откаже от участието си. Джизъса е молил и настоявал да направят компромис и да го освободят, но не се е получило, пише kliuki.bg.

По договор той е гарантирал присъствието си в шоуто и нищо не може да го осуети, разбира се, ако не са свързани здравословни причини. Плюс това Благой е сред най-очакваните от зрителите участници и Би Ти Ви няма как да си позволи да го изгуби. Ако Георгиев на своя глава откаже да замине, неустойките, които ще трябва да заплати, са огромни и непосилни за него.

Причината за обрата при Благой, разбира се, не е женичката му Полина Спасова, с която вече са се разбрали за отсъствието му, а фактът, че той ще се озове на острова само седмица преди началото на великденските пости. Знаем, че Благой ги спазва винаги и стриктно, което обаче ще се отрази на организма и евентуално на здравето му.

Той няма да може да хапне нито парче месо, риба, сирена, кашкавали и други хранителни продукти, които ще са му нужни при условията и премеждията в Доминикана.

„Ще трябва да яде само плодове и зеленчуци, кълнове и разни ядки, но то не е като да го правиш у дома на дивана. Там ще е изтощително за всеки организъм и това стресна Благо. Дано да издържи!“, пожелават му източниците.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ