БОМБА! Слави Трифонов изненадващо: Ще участвам като водач на листа в изборите

слави трифонов

„Смятам, че президентската република е добра алтернатива. В Америка има импийчмънт, не съм го виждал, но съществува такъв вариант“ заяви пред БНР Слави Трифонов.

„Обичам да има битки. Не бихме се коалирали с ГЕРБ. Ще направя всичко, което зависи от мен следващият парламент да бъде работещ парламент“, добави Трифонов.

„Смисълът е да си поставяш цели. Целите са важни. Най-важното е да бъдем гарант за това, което се случи на референдума“, каза още лидерът на „Има такъв народ“.

„Мисля, че имаме сериозен шанс да влезем в парламента. Това правителство да падне – аз така реших. Аз се стремя да постъпвам правилно“, добави Трифонов.

„ПП и ГЕРБ са ми еднакво несимпатични. Сигурен съм 100%, че сме защитени, защото сме в НАТО“, каза още Трифонов.

„Добре, решили са да направят референдум, но аз съм „за“ еврото“, така лидерът на ИТН коментира референдума против еврото на ПП „Възраждане“.

„Ще участвам като водач на листа в изборите. За нищо на света не бих станал министър. Не бягам от отговорност, не ми е нужно да ставам министър, за да нося отговорност“, заяви Трифонов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ