Див екшън в Пловдив! Адвокат извърши граждански арест в магазин в Пловдив: Хората гледаха…

полиция

Адвокат се озова в епицентъра на истински екшън в Пловдив. Сцените като от холивудска продукция се разиграли малко по-рано днес. Адвокатът влязъл да пазарува в Т-Маркет в кв. „Тракия“. Докато обикалял из щандовете, той видял двама да крадат, предава Марица.

Подвикнал им, но не знаел какво следва. Единият от крадците се уплашил, грабнал една от количките за пазаруване и я засилил към витрината на магазина. Тя счупила стъклото, а страхливият се проврял през дупката и си плюл на петите.

Адвокатът обаче опитал да задържи другия, който се оказал по-агресивен и с боксьорски умения. Първоначално извадил нож срещу юриста, а след като успял му го избие от ръцете, крадецът грабнал стъкло. Под действието на адреналина, адвокатът се справил и с тази заплаха. След това хванатият натясно започнал да замахва, за да го удари, но срещнал ответна реакция.

В крайна сметка адвокатът успял да го задържи до идването на полицията.

„Изпълних гражданския си дълг. По-лошото беше, че никой не реагира, не се намеси. Хората стоят и гледат, не искат да се забъркват. Затова и реших да действам. Доколкото разбрах тези двамата, единият от които избяга, често са крали от магазина. Персоналът е пропищял от тях“, каза пред „Марица“ смелият адвокат, който пожела да остане анонимен.

Той допълни, че персоналът на касите се е уплашил от разигралия се екшън пред очите им.

Униформени са арестували крадеца и са тръгнали по петите на втория. Адвокатът е дал показанията си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ