Шокиращи подробности за жената на Кубрат Пулев. Оказа се дъщеря на прочут бизнесмен

кубрат пулев

Коя е новата жена на Кубрат Пулев, която направи боксьора най-щастливия мъж на земята, дарявайки го с две деца?

Розали Петрова е дъщеря на популярния в миналото петрички бизнесмен и експрезидент на ФК „Беласица“ Костадин Лялев, разкри „Струма“.

Интригата коя е красавицата, която заплени сърцето на Кобрата, се завъртя в медиите, след като лично той в края на миналата година разкри, че е станал баща на момиченце, което се казва Христина, на името на неговата майка. Преди дни пък гръмна новината, че на 2 февруари в АГ болница „Шейново“ му се е родил син, който е кръстен Спартак.

За новата любима на Кубрат Пулев се заговори преди около 3 г., след края на 12-годишния любовен роман с фолкпевицата Андреа, с която бяха сгодени. Тогава изплува името на брокерката Розали Петрова от София, която заживяла в един имот с боксьора, но никой не направи връзка с нейното родословно потекло от Петрич. Може би защото именитият й баща по документи е Костадин Христов Петров, а е популярен като Лялев. Навремето на баща му са казвали Ристо Лялето, а след това и на него.

Петричкият бизнесмен има три дъщери – една от първия си брак и две от втория. Втората му съпруга е Елена Халачева, дъщеря на бившия кмет на Петрич Неделко Халачев. От брака си имат дъщери, едната от които е Розали. Момичетата са израснали в София, където се установяват да живеят. В Петрич освен като президент на футболния отбор и благодетел на хандбалния клуб, който по негово време е 3 години шампион на България, в първите години на демокрацията Костадин Лялев се занимаваше с ресторантьорски бизнес – държеше култовия ресторант „Яворите“ в Петрич и механа в Банско. Впоследствие изнесе бизнеса си във Варна, където живее и към момента с третата си жена.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ