Президентшата се завърна, нападна грозно Светльо Иванов: Добър журналист или самопретенция за такъв?

Десислава Радева

Десислава Радева коментира скандала, избухнал в профила на бившата пиарка на Корнелия Нинова – Бояна Босаджиева. Босанджиева коментира участието в „120 минути“ на бившият енергиен министър Александър Николов, предава 24 часа.

„Спрях да броя гостуванията на бившия министър на енергетиката в 120 минути за последните 7 месеца, но повярвайте ми, прави впечатление. В същото време, за 7 месеца, това е единственото публицистично предаване в ефира на бТВ, което нито веднъж не поиска да чуе позицията на настоящото ръководство на министерството. Нито веднъж. Седем месеца. Пиша това, защото и аз, както предполагам и много други, се прехласвах по онези думи на водещия в началото на предаването, които звучат като правилната позиция, която липсва в обществото ни. Когато обаче емоционалните ти думи не са подкрепени с базисни журналистически стандарти, те не са позиция, те са просто есе, пише Босанджиева във фейсбук.

Под поста на Босанджиева с коментар се включва и журналиста Явор Дачков, който коментира участието на ексминитъра в 120 минути като платени публикации.

Дачков добавя, че Светослав Иванов е добър журналист.
Под публикацията се появява и отговор от първата дама, която добавя „Дали? Или самопретенция за добър?! “ Зрителско мнение, добавя още тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ