Близките на изчезналия Емо са в несвяст заради страшна версия: Убит ли е 25-годишният младеж?!

емил-боев

Вече повече от 2 седмици драмата около Емо от Перник не стихва. Младежът изчезна на 27.01.2023 г. по време на кукерския фестивал „Сурва“ в града и оттогава е в неизвестност.

Разследващите работят по няколко версии, но най-актуалната е тази за отвличане. Но не отвличане с цел откуп, както е обичайното, а с цел трафик на органи.

Според полицаите на този етап има защо да се смята, че Емо може да е станал жертва на престъпна групировка. Същата се счита, че е похитила и 12-годишния аутист Сашко, но заради големия медиен шум той е бил върнат. Все пак наистина изглежда странно едно дете, при това със заболяване, да прекара само в гората 9 дни, без да му се случи нищо.

За тази престъпна група се счита, че похищава българи, за да ги прекарва към Турция, където органите на здравите хора спасяват животите на болните. Всичко, разбира се, е подплатено с огромни суми пари.

Що за човек би посегнал на младеж на 25 г., пък било то и за да спаси друг човек? Това е едно от извращенията на днешния свят, но трафикът на органи се осъществява от десетилетия. Това е на-мръсната и нелегална част от медицината.

Близките на Емил все пак продължават да се надяват, че ще се повтори случаят със Сашко. Брат му дори обяви награда от 100 000 лв. за този, който го намери. Дано Господ е с него и го спаси!

Източник: Уикенд



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ