Жадна за слава: Млада тиктокърка вкара Кубрат Пулев в нов грандиозен скандал

кубрат пулев

Само дни след като Кубрат Пулев сподели, че е станал татко за втори път, млада девойка опитваща се да се популяризира в tiktok като Никита, забърка Кобрата в нова афера. Знае се, че и двете деца на Кубрат са от неговата възлюбена Розали.

Девойката с едва 12 хиляди последователи публикува компрометиращ боксьора клип. Той започва с обща снимка – вероятно тя го е видяла и помолила за фото спомен. След това обаче тинейджърката Никита публикува кадри на скъпи чанта и бижута, аксесоари на световноизвестни марки, видео от няколко секунди, на което тя шофира лъска в автомобил porsche, а след това и мистериозен мъж. Уловила е още романтична наздравица, морски пейзажи от екзотични дестинации в чужбина и куп скъпи подаръци.

Момичето в действителност има сходство с описанието, но мнозина заподозряха, че това си е чиста доза пиар на гърба на спортиста. Това провокира и критичните, дори обидни коментари.

Разбира се Кубрат не е коментирал нищо по случая, най-малкото защото би било обидно да се принизи до нивото на начинаеща инфлуенсърка, писа „Галерия“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ