Евродепутат за чорапогащника на Василев: Новопръкнал се политик измамник, с фалирала фирма

асен василев

Като учител, като горд български учител с повече от 23 години учителски стаж, съм възмутен от обидите към Българския учител, изречени от устата на новопръкнал се и много бързо самозабравил се политик!

Един новопръкнал се политик с фалирала фирма и обявен от свой бивш съдружник за „измамник“, решил да се прави на оригинален и взел да обижда Българския учител!!!

Българският учител, който винаги е бил нашият просветител, който е символ на българския национален дух, символ на нашата национална гордост и будна гражданска съвест през най-трудните и тежки години от нашата история!

За този новопръкнал се политик съм сигурен, че няма в гардероба си скъсани чорапогащници, но и той да бъде сигурен, че няма Български учител с такива.

Дори и в най-трудните времена българския учител не е губил своето самочувствие и винаги е бил пример за своите ученици!

Българският учител не загуби своето достойнство и гордост и беше пример за обществото, дори когато получавахме заплати от порядъка на 4-5 долара!

За разлика от новопръкнали се безмерно нагли, с огромно самочувствие, високомерни политици като въпросния политик Асен Василев!

Българският учител е най-нормален човек, който дава всичко от себе си за нашите деца. И времето си, и любовта си!

Дава, г-н Асен Василев, дава, а не краде като вас от своите съдружници!

За българския учител ще цитирам от песен на Тодор Колев – “ Той може пепел да яде, но няма да се моли“.

Поклон пред работата, усилията, вниманието и любовта на учителя, с която обгръщат нашите деца!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ