СТРАШНО Е! Старозагорчани бесни: Градът е за евакуация, това е истински ад! Приличаме на Украйна

starozagorchani-gradat-e-evakuatsiia-387

Стара Загора потъна в прахоляк заради ремонтни дейности, предава GlasNews.bg. Жителите на Стара Загора са възмутени заради шум от тежка техника и обилно количество прахоляк. Това ги провокира да изразят недоволството си в социалната мрежа Фейсбук.

Прахолякът е покрил улици, тротоари и коли като в пустиня, а старозагорчани са категорични, че това е недопустимо да се случва.

„Децата ни дишат всичкия този прах! „Августа Траяна“ докога ще е в това състояние? И не само тя. Толкова прах и мръсотия се вдига след ремонтите“, пише ядосан гражданин. Коко Иванов е споделил снимки, които показват в какво състояние се намира градът.

Друг жител на града също изрази недоволство: „Не можем да дишаме, но казаха, че няма запрашаване, така че съм спокоен. Благодарим на Дирекция „Транспорт, чистота и екология“ към Община Стара Загора, и като цяло на Община Стара Загора, че така усилено се грижат за здравето на целия град!“, написа Георги Касабов.

Касабов е категоричен, че облаците прах ще причинат „бавно убийство на цял град“.

„Отвратително е! Не знам хората с астма и други белодробни заболявания как се справят, защото за здрав човек е трудно“, коментира Таня Димитрова.

„Приличаме на Украйна и без да ни бомбардират“, добавя Валенти Я.

Петя Колева пък предложи жителите на Стара Загора да бъдат освободени от данъци тази година – именно заради създаденото неудобство от ремонтните дейности в града. „Мечтите са безплатни“, отговори й Геномир Ганчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ