Мъката е безкрайна! Ето кой е загиналият в жестоката катастрофа край Троян, бил е изключителен младеж

починал

Стана ясно кой е загиналият младеж от Врачанско в адското меле край Троян. Зверска катастрофата, която отне живота на 22-годишното момче от село Зверино, е станала в полунощ на 18 февруари, предава BulNews.bg.

Малко след трагичния инцидент стана ясно, че загиналият е Владислав Георгиев. Той е на 22 години и е роден в мездренското китно селце. Според негови приятели и познати, той бил добро момче и с огромно сърце, винаги помагащо, с какво може на околните.

Няколко дни след трагедията, която разтърси Зверино, близките му все още не могат да повярват, че са го загубили и повече няма да видят широката усмивка на лицето му. Във фаталната нощ Влади, както го наричали всички, пътувал заедно с двама свои приятели – 24-годишният Николай Филчев и още един младеж на 27 години. Към момента не е ясно накъде били тръгнали момчетата, но най-вероятно се прибирали от купон. След катастрофата пристигналите на местопроизшествието полицаи са тествали двамата младежи за алкохол, като дрегерът отчел над 1.2 промила при всеки от тях.

По неофициална информация, собственик на БМВ-то е Николай и именно той седял зад волана му във фаталната нощ. Той е родом от Мездра, а родителите му имат магазини за обувки в железничарското градче и в центъра на Враца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ