Неописуема драма: Младият надзирател, който се простреля, оставя невръстно сираче. Родителите му…

Полиция, Линейка

Малко дете сираче оставя надзирателят, който се самоуби в затворническото общежитие в Разделна. Съпругата му е съсипана, а болните му родители не знаят на кой свят са, коментираха пред БЛИЦ близки на семейството.

42-годишен надзирател се е самоубил вчера вечерта докато е бил на смяна в ЗО „Разделна“. Близки на семейството обясниха, че за роднините на служителя на Затвор – Варна този удар е смазващ, защото е поредна трагедия.

Той е започнал работа като служител в затвора пред 6 – 7 години. Преди това е бил оперативен работник в системата на МВР. Няма сведения да е имал проблеми и наказания по време на службата си.

В работата си като надзирател е бил уставен, вършел е добре служебните си задължения, не е показвал, че нещо го тревожи. В поведението му не е имало индикации, че смята да посегне на живота си. Бил е спортист, силно увлечен по фитнеса.

От правосъдното министерство потвърдиха, че се касае за самоубийство, но не изнесоха други подробности поради факта, че се касае за лична трагедия – от една страна, а от друга, че е налице образувано досъдебно производство по случая.

42-годишният надзирател не е притежавал лично оръжие. Според хипотезите на разследващите вероятно това е причината да сложи край на живота си на работното си място, тъй като в качеството си на началник смяна, той е имал достъп до оръжейната.

Установено е, че се е самопрострелял, а веднага на помощ са му се притекли негови колеги. На мястото изключително бързо се е отзовала линейка, но за жалост не е имало шанс за живота на мъжа.

Според източници, ангажирани със случая, касае е се за изключително лична трагедия. Една от хипотезите, която се разглежда в хода на разследването, е затруднения при обслужването на кредитни задължения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ