Брутална агресия! Шофьорка преживя истински ужас след като мъж си го развя

1200_katastrofa-mol-markovo-tepe

Шофьорка от Пловдив преживя истински ужас на бул. „Руски“ в Пловдив. Случката се разиграла малко по-рано днес, до мола.

Пловдивчанката шофирала по булеварда, а в колата с нея били детето и сестра ѝ, пише Марица. В същото време по тротоара младеж, на видима възраст между 20 и 30 години, с мустаци и ухилен до уши, си кара колелото и в един момент, на червен светофар, се изравнява с колата.

„Започна да прави някакви знаци. Не му обърнахме кой знае какво внимание. После, съответно на следващото кръстовище, до „Лайпциг“, ни настигна и потропа на прозореца. Помислихме си, че най-вероятно ще помоли за пари или нещо подобно, но той реши да си изкара репродуктивния орган и да го опре буквално в стъклото. Бяхме аз, сестра ми и детето отзад /Слава Богу заспало/ ! Не знам дали някой друг е имал неприятното изживяване да попадне на него, но само, като си помисля, че може да срещне малки момичета, разхождащи се и нищо неподозиращи, ми се обръща всичко“, разказа потресената пловдивчанка в социалните мрежи.

И се обръща с призив към въпросния младеж: „Иди на психиатър или потърси помощ!“. Пловдивчанката на име Лили смята, че трябва да се вземат сериозни мерки срещу подобни личности, преди да се е случило нещо по-страшно и отвратително.

„То вярно, че всички масово превъртяхме играта, но това вече е прекалено – онанисти или потенциални изнасилвачи“, завършва гневния си пост тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ