Шофьор неволно засече пешеходец, той озверя и стреля с пистолет по колата. Жители: Случва се често

167705299925283

Стрелба по автомобил на главна улица в Благоевград. Инцидентът е от събота вечерта, а причината за станалото е неволно засечен пешеходец от шофьора на автомобила, съобщава БНТ. Кореспондентът Али Мисанков пък заговори за лов в центъра на града.

19-годишният шофьор Стилян Стоилов, който станал мишена, разказа пред националната телевизия как се спречкал с агресивният пешеходец.

Той спрял, но ядосаният мъж тръгнал да удря по колата, след което дори стрелял с пистолет. Според жители на квартал Еленово, където се е случил инцидентът, подобен вид стрелби по коли са чести. От полицията в Благоевград все още издирват извършителя.

„Спрях с мисълта да му се извиня, да се разберем. Обаче той започна да крещи, да псува, при което аз тръгвам напред, за да не се занимавам с него. На 5-10 метра от пешеходната пътека чувам как ми се чупи задния прозорец на колата. Помислих си, че е хвърлил камък, но мой пирятел, който карал отзад колата си, ми се обади по телефона и ми каза, че мъжът е извадил пистолет и стрелял“, разказа Стилян.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ