Сензационна рокада в МВР! Ключов, многократно награждаван началник, е аут

Министерство на МВР

Полицията в наш голям град вече има нов началник.

Главният секретар на МВР Петър Тодоров представи новия директор на ОД на МВР-Хасково пред ръководния състав на дирекцията, съобщиха от полицията.

Със заповед на вътрешния министър старши комисар Николов е временно преназначен на длъжността директор на хасковската дирекция. Пред състава той заяви, че идва от една динамична структура и силно вярва, че тази увереност и енергия ще бъдат пренесени и тук, за да се продължи изпълнението на приоритетите на Министерство на вътрешните работи, пише novini.bg.

Главният секретар Петър Тодоров изказа благодарност към досегашния директор старши комисар Атанас Ненков за положените усилия и оцени положително постигнатите резултати в работата му.

През годините Николов многократно е награждаван с писмени похвали, обявяване на благодарност, колективна и индивидуална парични награди, както и с почетни знаци на МВР III-та и II-ра степен от министъра на вътрешните работи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ