Екшън в Асеновград: Сигнал за продажба на дрога вдигна полицията на крак

Наркотици кокаин

Униформени реагираха светкавично след публикация във фейсбук група, че пред училище в Асеновград се продават наркотици. В текста авторът посочва, че е станал свидетел как незаконната дейност се извършва от хора в спрян наблизо лек автомобил „Мерцедес”, като прилага и негова снимка.

След самосезиране, от районното управление е изпратен на място полицейски екип. Там е установена въпросната кола, както и самоличността на тримата младежи в нея. От тях са снети обяснения, а при щателната проверка не са открити забранени от закона вещества и предмети. В този смисъл следва да се отбележи, че изложената информация в публикацията не отговаря на действителността.

Припомняме, че шефът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов заяви, че в своята ежедневна дейност полицаите активно следят за всяка информация за закононарушения, която се представя и в интернет пространството, пише Марица.  Въпреки че този подход допълнително подпомага работата на служителите на реда, от МВР апелират гражданите да подават своите сигнали на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ