Азис шокира с действията си! Заряза старите си приятели и ги забрави!

azis-riza

Кралят на фолка Азис окончателно скъса връзки с колегите от жанра. Певецът отказва да контактува с останалите изпълнители от лекия жанр и напълно сменил кръга си. Вече предпочел да прекарва времето си с хора от други браншове, чиито професии са далеч по-сериозни. Той отказва да се събира с доскорошните си дружки от фолка и все ни намирал извинения да не се вижда с тях.

Дори с дългогодишните си приятели като Тони Стораро, Софи Маринова и Глория Азис ограничил до минимум контактите, пише „Галерия“.

В гилдията не приемат добре поведението му и коментират, че ромският Павароти много си е повярвал, след като изпя „Хабиби“ и бе включен в класация на „Ню Йорк Таймс“.

Ромският славей бе изключително близък с Николета Лозанова, Преслава и Алисия. В момента изглежда, че не комуникира с никоя от тях. Често е засичан в компанията на младото семейство Гущерови.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ