Новият член на семейството на Краси Радков му създава много неволи! Ето какво е принуден да прави!

krasi-radkov

Актьорското семейство Станислава Ганчева и Краси Радков е на седмото небе от щастие след появата на сина им Теодор. Новороденото е само на 20 дни, но вече е изнервило с непрестанния си плач родителите си. Макар че е в лятна ваканция и не е ангажиран с работа в „Шоуто на Слави”, 47-годишният комик не можел да се наспи от постоянния рев на Теодор и се принудил да слага тапи за уши, за да не будува цяла нощ.

Станислава пък изпаднала в следродилна депресия от хормоналните промени в организма й. 39-годишната майка ревнувала от вниманието, което Краси показва към бебето и се чувствала пренебрегната. Малкият Теодор се появи в семейство Радкови след 12 години чакане. На 31 май Краси и Станислава отпразнуваха 14 години семеен живот и дълги години елегантно отклоняваше въпросите за наследник. Близки до артистичнада двойка разкриха, че щъркелът се забавил заради репродуктивните проблеми на Станислава.

Крехката блондинка се изтощила от дългия и тежък процес на изследванията и манипулациите по забременяването ин витро. Бебето се появило в края на юли след 3 опита инвитро и поело първата си глътка въздух в клиника „Надежда” при д-р Георги Стаменов.

Станислава карала тежка бременност и почти не излизала от вкъщи, затова бременността й останала в тайна до последния месец. Миналата есен Краси хвърлил всичките си спестявания за тузарски апартамент, в който да отглежда своя наследник. Комикът предпочел чистия въздух на по-отдалечения столичен квартал „Овча купел”.

За новия си дом от 116 квадрата и просторен гараж в луксозен затворен комплекс, актьорът се изръсил с 215 000 лв. С довършителните работи и обзавеждането сумата набъбнала до четвърт милион. Краси предпочел да отглежда бебето в не особено престижния, но пък с чист въздух район, пише „Уикенд“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ