Стана ясно кой е известният бизнесмен, от чиято яхта падна и се удави Оленка. Приятелки открили трупа

167723138420827

Строителният бос Бранимир Насри е собственикът на яхтата на созополското пристанище, на която по време на пиянско парти се удави украинката Оленка, предава Флагман.бг.

Трагедията се разиграла снощи, докато Бранко се забавлявал на яхтата „Вълк единак“ с още няколко жени.

Бранимир е собственик на строителна фирма, която е построила някои от най-красивите сгради в София. Често, напрегнат от работа, обаче търсил спокойствие край брега на морето. По непотвърдена информация, бизнесмът се запознал с Оленка в Инстаграм, след няколко дена общуване, я поканил на яхтата му в Созопол. Както стана ясно, партито е започнало ударно с няколко питиета. Докато Бранимир, за когото не е ясно дали е семеен, се забавлявал с другите украинки в каютата, Оленка излязла навън на въздух, но залитнала и паднала от палубата.

Тя изглежда не е можела да плува и бързо се удавила, а приятелките й са започнали да я търсят след 20-30 минутки и ужасени установили, че тялото плува около яхтата. Оленка била по оскъдно облекло. Според свидетелски показания, тя е изпила поне бутилка бяло вино.

Оленка е със статут на постоянно пребиваваща у нас.

След като полицаите съобщили на съпруга й – също украински гражданин, разследващите установили, че тя го е излъгала, че отива на работа, а всъщност се озовала на яхтата на столичния бос. Мъжът на Оленка останал шокиран от вестта. Той не можел да си обясни какво пави любимата му с чужд мъж на яхта. Бил буквално съсипан и единственото, което поискал от полицаите, е да вземе семейните бижута на стойност хиляди левове от тялото на съпругата си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ