,,Загубих единствения си родител“, плаче дъщерята на Бахлова. Пред убиеца-психопат изригна: ,,Изрод“

Теодора Бахлова

„Аз загубих единствения си родител, тя за мен беше и майка, и баща“, споделя Християна Радоева, вече Иванова, дъщерята на жестоко убитата брокерка от Бургас Теодора Бахлова.

2 години и 4 месеца след убийството на майка й, тя е категорична, че за нея не става по-лесно, а напротив, просто свикваш с болката от загубата. „Сънувам я и просто гледам и снимките и вярвам че тя е с мен“, казва Християна пред телевизия „Евронюз“.

Днес тя вече е семейна, знае, че може да се опре за всичко на своя спътник в живота и това е нещото, което я спасява. Бургазлийката не желае да говори за баща си.

Плаче, че след загубата на майка й вече е кръгъл сирак и за нея той не съществува. Даниел Радоев не дошъл на погребението на Теодора Бахлова, не поднесъл дори съболезнования на детето си.

На сватбата си през август миналата година Християна намира начин да отдаде почит към майка си и да почувства нейното присъствие.

Портретът на Теодора Бахлова е поставен върху стойка до арката, под която дъщеря й преминава под венчило.

Във вчерашния ден момичето се изправи за първи път лице в лице с екзекутора на майка си и към него изригна единствено с една дума: „Изрод!“

Същият този мъж, с който преживе брокерката Теодора Бахлова е имала партньорски бизнес взаимоотношения.

„Със сигурност каквато и присъда да кажат аз няма да бъда удовлетворена, тъй като нито пари, нито присъда ще ми върнат майката. Просто искам този човек да не излезе от затвора“, продължава Християна.

46-годишната брокерка бе застреляна на 29 октомври 2020 г. с пистолет Макаров със заличени фабрични номера. По данни на държавното обвинение със същото оръжие 9 месеца по-късно е ликвидиран и Юмер Мехмед. Телата на двамата бяха намерени миналата година на части, разпръснати на различни места.

Известно е, че другата жертва Юмер Мехмед също е работел за Станимир Рагевски. Още лятото приятели на 28-годишния мъж посочиха мотива на работодателя му да го убие – претенции за пари заради поръчки.

А иначе повече от 2 години 58-годишният Станимир Рагевски продължава да мълчи и отказва да даде всякакви обяснения на разследващите.

В хода на разследването стана известно, че оръжието бе на друго лице – Диян Дичев. Укривал е и триона, с който са транжирани телата на жертвите. Готвачът-съучастник и приближен на Рагевски мъж обаче отведе разследващите към останките на жертвите и получи присъда от 4 години и половина само за укриването на частите от телата на жертвите и оръжието.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ