Брутални СНИМКИ от зверската катастрофа в Дупница! Загиналият е 22-годишен младеж…

Полиция и лента

22-годишен младеж е загиналият в тежката катастрофа на пътя Дупница-село Бистрица край известният парк „Рила“. Инцидентът стана към 14:20 часа днес.

Както вече ви информирахме, ударили са се лек автомобил и таксиметров автомобил, който е изпълнявал курс с клиенти-жена и две деца.
На място е загинал 22-годишният шофьор на автомобила „Хонда“, който се движил от парка към Дупница. Таксито се е движило от Дупница в посока село Бистрица, пише DenNews.bg

Първи на място са пристигнали полицейски екипи,  които са оказали помощ на пътниците в таксито. Малко след като те са били извадени, е избухнал пожар-запалила се е предната част на колата.

Жената и двете деца са транспортирани в Спешен център-Дупница. След преглед и консултация децата са изписани. Жената е със счупена ръка и други травми. Шофьорът на таксито не е пострадал, той остана на мястото на инцидента, за да дава показания.
Пожарът в таксито бе загасен от екип на пожарната.

Инцидентът предизвика паника, тъй като катастрофата стана близо до подстанция „Марек“, а трясъкът от челния удар и последвалият черен дим от пожара са чути и видени в жк „Бистрица“.
Образувано е досъдебно производство.






За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ