Легендарната Илиана Раева изумена, смълча всички с думите си: Левскарите се борят за своята Светиня

Илиана Раева

Съпругата на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков – Илиана Раева, публикува емоционален пост във „Фейсбук“ във връзка с дарителската сметка към НАП, която „сините“ откриха вчера. По нея феновете могат да подпомогнат любимия си клуб за изплащането на натрупаните задължения. Те вече са около 11,5 милиона лева, което Ивайло Ивков съобщи вчера. На прескоференцията си изпълнителният директор на Левски призна за сериозните различия с висшето ръководство, визирайки Сираков.

Така синът на Кирил Ивков потвърди, че двамата с Наско не могат да мелят заедно брашно. Иво Ивков дори обясни, че е готов да напусне клуба, а анонсираното от Сираков споразумение с НАП определи като „унизително“.

„Вижте тази фактура! Левскар дава пари за спасяването на любимия му Левски и се отказва от ремонт.
Поклон пред тази любов!
Някога, когато отнемат на Левски стадиона в центъра на София и ни пращат на „Герена“, Левскарите сами построяват днешния стадион “Георги Аспарухов”, само със собствени средства и със собствените си ръце.
Днес Левски отново трябва да бъде спасен и внуците, и правнуците на онези Велики Левскари отново доказват, че Левски е “осъден” да бъде ВЕЧЕН!
Левскарите днес се борят за своята Светиня!
Всеки отделя от залъка си, за да даде своя принос за Спасението.
ЛЕВСКАР – това е ТИТЛА!

Ето банковата сметка, по която можете да превеждате средствата:
Първа Инвестиционна Банка
IBAN BG81FINV91501017360470
BIC FINVBGSF
ПФК ЛЕВСКИ АД



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ