Напусналият Христанов с чутовни разкрития за ,,Промяната“: Паднаха в капан! Има ужасяващ проблем

иван христанов

„Големият проблем не е в „Плодължаваме промяната“, а в политическата система, защото вече като граждани не можем да говорим нормално и възпитано за политика. Този невъзпитан тон, който изгражда пропасти, ми дойде твърде много на мен.

Стигнах до отговора, че единственият начин да създадем нов тон е да създадем ново политическо тяло, което да го зададе.“

Това обясни в сутрешния блок бившият депутат от „Продължаваме промяната“ Иван Христанов. Той напусна партията за предстоящите избори. Неофициално се твърди, че е заради конфликт кой да води листата на ПП в Плевен като лидерите избраха там начело да е бившият спортен министър Радослав Василев. Христанов обаче отрича такъв конфликт.

„В политиката има един капан за всеки, който възнамерява да участва. Това е именно тонът на конфронтация. И това се случи и с „Продължаваме промяната“. Почти всички партии влизат в този капан. Острото говорене привлича хората, които са ядосани, но отблъсква трима.

Вторият проблем е съдържанието. И там имаме ужасяващ проблем – проникване на омраза. Партии и лидери насаждат омраза на българи срещу българи“, разясни Христанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ