Ураган помля Дупница: Изкъртена е санировка на блок, пораженията в паркове са страшни

af622f9c8736de98e0d97cdeb68126f2

Общината в Дупница е предприела действия във връзка с нанесени поражения от силния вятър вчера, съобщиха от общинския пресцентър.

Силен вятър изкърти част от санировката на жилищен блок в ж.к. „Дупница“ вчера. При инцидента няма пострадали, казаха за БТА от Общината. Заместник-кметът Крум Милев, главният инженер Иван Бельов и фирмата, избрана за строителен надзор за жилищния блок са били днес на място.

При проверката е станало ясно, че гаранционният срок за ремонта е изтекъл, но предстои среща с фирмата – изпълнител на обекта. Подаден е бил сигнал и за проблем с хидроизолацията на блок в кв. „Велчова завера“, където е изпратен екип за оглед, казаха още от пресцентъра на общината.

Силният вятър е нанесъл поражения и в парк „Дренски рид“ и в парк „Рила“. Има сигнали и за паднали клони, паднали керемиди, както и за огради, частна собственост, казаха още от общината.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ