Сърчаджиева към баща на родителска среща: Здравейте, аз съм онази разпоретина

сърчаджиева

„Децата могат да са много жестоки. Едно дете беше казало на дъщеря ми София, че неговия баща е казал, че аз съм разпоретина. Отидох в училището на следващата родителска среща и му казах: Здравейте, аз съм тази разпоретина. Той замръзна. Буквално блокира, не е очаквал.“ Това разказа актрисата Александра Сърчаджиева за случка в училището на дъщеря й. Вчера тя гостува при Светльо Иванов в „120 минути“ по BTV.

Сърчаджиева сподели тази история, за да обясни защо е трябвало да премести дъщеря си в друго училище.

Преди всяко представление – дали е премиера, или играя за стотен път – вълнението е огромно.

„Истината е, че вълнението, което изпитвам в моето представление на живо, е много по-различно. Аз продължавам да не мога да спя вечерта преди представление. Много се вълнувам, даже страхувам, мога да кажа, добави актрисата.

Моноспектакълът „На живо“ е както терапия за мен, така и терапия за зрителите, допълни Александра Сърчаджиева.

Тръгнах с идеята, че на един човек да успея да помогна отдолу да намери смисъла, значи съм успяла. Не очаквах, че ефектът ще бъде толкова голям и, че ще успея да достигна до душите на толкова много хора. Затова и вълнението е толкова голямо и по-различно, защото аз не се притеснявам от нещата, които разказвам, а от това дали и тази вечер ще успея да достигна до душите на хората, допълни актрисата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ