Ето коя е най-новата актракция в Поморие! Всеки турист се снима с нея! (СНИМКА)

Поморие

Арт надпис POMORIE,  разположен на крайбрежната алея „Яворов”, дава заявка да се превърне в ново любимо място за фотоспомени на жители и гости на града, пише Флагман.бг.

Интересната инсталация е монтирана в градината в близост до ресторант „24” в Поморие. POMORIE  улавя погледа с разноцветни букви и огромно червено сърце, зад което се открива неповторима гледка  към морския залив.

Медията видя, че новата емблема не оставя равнодушни минаващите покрай нея като Теодора и Адриана от Шумен. Те са отседнали в близкия хотел и се наслаждават на последните слънчеви дни. Майка и дъщеря, които споделят, че за трети път това лято посещават Поморие, се щракнаха с удоволствие пред новата атракция.

Цветният надпис POMORIE от днес краси града ни. За няколко часа, той събра стотици погледи и със сигурност ще се превърне в любимо място за снимки и морски спомени.  Посланието, което отправяме е „Обичайте Поморие, пазете града чист!”, казаха от кметската администрация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ