Няма да повярвате на кого е двойничка новата любовница на Филип Аврамов! (СНИМКА)

Филип Аврамов

Атрактивната любовница на актьора Филип Аврамов – Севинч Ибрахим, която го накара да напусне семейното гнездо, е  като две капки вода със скандалната бизнес дама Евгения Банева. Такава прилика съзряха и колеги на Фицата, които му подхвърлили, че двете много си приличат и дори някой може да ги обърка отдалеч.

И наистина – напоследък, смуглата туркиня с разпиляната си къдрава коса и плътни устни доста наподобява на смуглата половинка на бизнесмена Банев. Бившата секретарка също винаги е привличала хорския интерес за произхода си с чуждоземната си визия на знойна хубавица от юга.

С външните аналогии обаче общо взето всяка прилика между тях се изчерпва.Докато Евгения Банова е прагматична и устремена към бизнеса и имотите, младата туркиня цял живот е мечтаела да работи за кауза и да помага и е истинска Майка Тереза. Големите пари не я интересуват и тя търси други ниши на живота, за да се реализира. Преди време Севинч дори бе санитар в „Пирогов”, пише „Уикенд“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ