Костадинов разкри кой влияе тайно върху българската политика: Опитват се да ни разделят всячески

костадин костадинов

Положението в момента е доста непредсказуемо, намираме се в преходен момент. Това заяви в интервю за БНТ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Външни сили чертаят много сериозни разделителни линии. Опитват се да ни разделят всячески, да създават настроения между отделните части в българското общество“, заяви Костадинов.

По думите му българските служби „спят“ и не предприемат нищо срещу акциите, които имат за цел да предизвикат сериозни сътресения.

Костадинов заяви още, че „Възраждане“ са единствената обединителна сила, като двете решения в 48-ото НС, които са обединили всички партии, са били по тяхно предложение – за предоговаряне на Плана за възстановяване и устойчивост, за да се запазят българските ТЕЦ-ове, както и декларацията за осъждане на антибългарската пропаганда в Северна Македония.

Според лидера на „Възраждане“ санкциите „Магнитски“ имат за цел да изнудят ГЕРБ да направи коалиция с „Продължаваме Промяната“.

„От „Възраждане“ не коментираме социологията, това е наш принцип. Данните, които се появяват преди избори често се различават след изборите. Ситуацията в момента е непредсказуема“, така Костадинов коментира последното проучване на „Алфа Рисърч“, според което ДПС и „Възраждане“ се борят за третото място.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ