Росица Кирова от ГЕРБ разкри какво правителство ще предложат: Бойко Борисов е прав за…

росица кирова 1

Борисов е прав, кампанията ще бъде лесна. Виновно е управлението на хора, които имат склонност към измама, защото те измамиха българското общество. Това заяви в ефира на bTV кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Росица Кирова.

Тя прогнозира, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила след изборите на 2 април.

В листите на ГЕРБ има повечко млади хора – хора, които имат доказана експертиза, и такива с гражданска позиция, посочи Кирова.

По думите ѝ от ГЕРБ-СДС ще търсят обединение около ясни и конкретни приоритети за съставянето на правителство, в т.ч. и за съдебната реформа.

На въпрос дали е възможна коалиция с БСП, Кирова отвърна, че първо трябва да се направи допитване до структурите на партията и тогава ще бъде взето решението.

Росица Кирова коментира и публичните изявление на служебния регионален министър Иван Шишков, според когото всички строителства от времето на ГЕРБ са били незаконни.

Да покаже един влязъл в сила акт на незаконно строителство. Самият той до днес не е издал нито едно разрешение за строеж на нов път – нито той, нито министрите, които управляваха в последните две години, каза тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ