Намериха пробойна в „Капките“! Огромна грешка на Халваджиян гони зрителите

като две капки вода

Повторението е майка на знанието, но не и в очите на зрителите. Хитовото шоу за имитации „Като две капки вода„, което по традиция обира точките в тв ефира, май започва да се изтърква, пише Марица. Масово според фенове на предаването форматът се нуждае от освежаване. Сезонът като цяло се очертава доста слаб, коментират зрителите.

Тази година Магърдич не се е охарчил много и си личи, възмущават се в нета. Лошо подбраните песни – скучни, безлични и вече поомръзнали, са част от проблема.

Бутонът на късмета е време да смени доста от песните на динозаврите в българската естрада. От световната сцена има много добри дуетни песни на мега звезди, които например Ралица и Димо да имитират (Тина Търнър и Ерос Рамацоти) и много други, разсъждават феновете.

„Много харесвам предаването! Но, има толкова много прекрасни песни и певци, благодатни и за имитация, и за шоу…Не знам кой прави селекцията за Бутона и на какъв принцип, но определено може и по-добре…“, обобщава зрителка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ