ВАЖНО ЗА ПЪТУВАЩИТЕ ОТ И ЗА ВАРНА! БДЖ пусна допълнителни места за 3-ти март

влак

БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури над 7 000 допълнителни места в съставите на влакове, които пътуват по основните направления в страната. Това се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите през повечето почивни дни за отбелязването на националния празник на България – 3-ти март.

От днес (2-ри март) до 6-и март включително, с увеличени състави ще пътуват влакове по следните маршрути:

София-Варна-София;
София-Бургас-София;
София-Пловдив-София;
София-Свиленград-София;
София-Горна Оряховица-София;
София-Русе-София;
София-Лом-София;
София-Видин-София;
София-Благоевград-София;
София-Петрич-София;
София-Драгоман-София;
Варна-Пловдив-Варна;
Варна-Враца-Варна;
Горна Оряховица-Пловдив-Горна Оряховица;
Горна Оряховица-Плевен-Горна Оряховица;
Горна Оряховица-Русе-Горна Оряховица;
Русе разпределителна-Стара Загора-Русе разпределителна.

Специално за празничното честване на националния празник и очакван голям интерес от желаещи да пътуват с теснолинейката, на 3-ти март ще бъдат осигурени допълнителни вагони и за влак “Родопи” по направлението Септември-Добринище-Септември.

Клиентите на БДЖ могат да закупуват билети за своето пътуване и онлайн, като системата позволява 30 дневна предварителна продажба. Онлайн системата за продажба на железопътни билети е достъпна на официалната интернет страница на БДЖ – www.bdz.bg, както и на електронен адрес – https://bileti.bdz.bg/.

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 % до 20 % намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството. Подробна информация за разписанието на влаковете може да бъде предоставена от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси във всички железопътни бюра и гари в страната, на националния информационен телефон 02/931 11 11 или от електронния пътеводител на официалната интернет страница на дружеството.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ