Вдигнати по тревога: 85-г. мъж от Тутракан, настанен в хоспис в Русе, изчезна безследно

русе

Възрастен мъж с психичен проблем, изчезнал от хоспис в Николово, се издирва от всички институции, пише Русе Медиа. По тревога са вдигнати органите на реда, а на място в Николово тази вечер са пристигнали кметът на Русе Пенчо Милков и директорът на дирекция „Социални дейности“ Катя Петрова.

От хосписа са обяснили, че не могат да открият мъжа от два дни. Той е избягал без яке, само с вълнено кафяво сако. Ходи с възглавница. Мъжът се казва Георги Неделчев, на 85 години и е родом от Тутракан. За съжаление от социалното заведение не разполагат със снимка, която да улесни търсенето.

Днес в следобедните часове граждани са подали сигнал за възрастен мъж в неадекватно състояние на пътя Русе-Николово. На място веднага е изпратен полицейски екип, но човекът вече не е бил там. Издирването е продължило и към езерото. Силите на реда го търсят активно с патрули, като в обходите са се включили и общински служители от КООРС. Утре те ще продължат с акцията на светло.

Призивът на полицията и институциите е, ако някой е виждал човека по описанието, нека сигнализира на телефон 112.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ