Д-р Иван Червенков от ГЕРБ-СДС: Отиваме на избори да спечелим убедително. 2 години експерименти стигат!

311683056_189122806959580_6314706128778321017_n

ГЕРБ листата в област Пловдив ще води Вежди Рашидов, този път след него е д-р Иван Червенков, бивш директор на болницата в Асеновград. С него ще говорим за кампанията, която официално стартира утре, за личните му приоритети и за здравеопазването след пандемията.

За 4 депутатски места ще се бори и ГЕРБ – СДС в Пловдив област, което е с едно повече от постигнатия резултат на последните парламентарни избори. Рашидов е следван от д-р Червенков, Йордан Кръстанов от СДС и Младен Шишков, които бе депутат в няколко парламента, пише Bnr.bg.

Д-р Червенков каза, че кампанията за вота на 2 април ще стартира на 7 март от Асеновград. Той подчерта, че не разчитат на тази кампания много, защото ГЕРБ и СДС непрекъснато правят срещи с хората от област Пловдив.

„С г-н Рашидов говорим непрекъснато, разговорите с него са винаги интересни, с общи сили ще се срещнем с всички наши избиратели“, каза д-р Червенков. Той вече има опит от 47-то и 48-то НС като народен представител. Той обяви, че са направили много с законодателните инициативи на ГЕРБ. Червенков оценява ситуацията днес като изключително трудна, тя е пряко свързана с високата инфлация, както и с проблемите на бизнеса и на обикновените хора.

Личен приоритет за него остава здравеопазването, като смята, че има недостиг на медицински сестри, и това е сериозен проблем, за който са нужни спешни мерки. В определена степен сме се справили с финансирането на здравната система, липсата на медицински кадри остава постоянен въпрос, каза още д-р Червенков. Той очаква да има редовно правителство след изборите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ