Брутална агресия! Пиян пловдивчанин нападна съседката си в Кючука! Вижте причината!

Полиция патрулка

Пиян пловдивчанин нападна съседката си след стара вражда помежду им. Грозната сцена станала в средата на август в Кючук Париж.

Героят ни от обяд консумирал алкохол –  водка. След 19 часа той видял съседка си, с която имали стар спор за счупена тента. Веднага слязъл пред блока и още от вратата започнал да я псува и да й налита. Притеснена, дамата побързала да се прибере в дома си, но агресивният мъж е последвал. Удрял и блъскал входната й врата, настоявайки  жената да оправи сенника му на терасата. Той бил убеден, че именно тя го е увредила.

Блокът кънтял от виковете на разярения и в същото време пиян мъж. Била повикана полиция, която отвела пловдивчанина в ареста на Първо районно.

Оказало се, че задържаният е бил и друг път клиент на органите на реда. Преди време бил хванат да шофира в нетрезво състояние.

След две нощи в ареста, вече изтрезнял, мъжът се изправил пред съда. За подобни своеволия законът предвижда две опции – „задържане” или „административна глоба”. Магистратите решиха да му наложат наказание по-леко от двете, а именно финансова санкция. Тъй като пловдивчанинът е безработен размерът е бил определен близко до минимума, а именно 200 лева.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ