Какво се случва на АМ ,,Тракия“?! Шофьори се хванаха за главите, полицаи охраняват… дупка

дупка

Огромна дупка на магистрала „Тракия“, заради която полицията охранява периметъра, задръсти аутобана, предава „24 часа“.

Колоната от коли започва на 17-ия километър на магистралата след София, като автомобилите се движат с не повече от 10 км в час.

Униформените са пратени на място по искане на АПИ, казаха от МВР. Целта е да не се допуснат пътни инциденти и да не пострадат водачи, които не са видели дупката.

От АПИ уточняват: „На 2 март, от 12 ч. до 19 ч. и на 3 март от 8 до 14 ч. се ограничава движението за тежкотоварни автомобили над 12 т в участъка от 5-ти до 23-ти км на АМ „Тракия“ в посока Бургас. Временната организация е поради очаквания интензивен трафик за трите почивни дни около Националния празник на Република България – 3-ти март.

В момента движението по мостовото съоръжение при 20-ти км в посока Бургас се осъществява само в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от авариен ремонт и трафикът е ограничен в активната и аварийната лента за извършването на подготвителни работи за предстоящ ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при км 20+500 на автомагистралата.

За тежкотоварният трафик е осигурен обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните превозни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-ти км в посока Бургас на АМ „Тракия“ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на магистралата през пътен възел „Вакарел“ – при 23-ти км на АМ „Тракия“.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ