Скандално! Бивш военен от Благоевград преследва със заплахи за убийство бившата си съпруга

полиция

Скандален бивш военен от Благоевград бе задържан за заплахи за убийство, отправени към бившата му съпруга. Двамата се срещнали завчера на ул. Полк Дрангов в областния център, предава Struma.com. Внезапно жената видяла пред себе си озверелия и бивш съпруг, с когото не са заедно от години.

Без всякаква провокация, Лозен Ан. се заканил да я смачка от бой и убие, тъй като съсипала живота му. Незабавно е подаден сигнал полицията и агресивният мъж е задържан. Припомняме, че бившият военен бе уволнен от община Благоевград по времето на екскмета Румен Томов, където беше назначен на работа по социална програма.

След изтичането й, Андонов бе уволнен. В опита си да потърси сметка от градоначалника Лозен Ан нахълта в общинската сграда, но беше посрещнат от шефа на виде донаблюдението в този период Георги Марков. В опит на Марков да го спре ексвоенният налетя на бой и пред очите на десетки свидетели двамата мъже се сбиха. Беше задържан и осъден заради това нападение.

Името му нашумя и преди години, след като публично с майка му обявиха съпругата му за това, че отвлякла детето им и избягала в Лондон. Оказа се, че жената е напуснала България в опит да се спаси от тормоза, на който била подлагана. Лозен Андонов беше и шофьор на линейка, но освободен и от това работно място. За заплахата за убийство е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ